20.01.2016 г., 21:03 ч.

Въпроси 

  Поезия » Бели стихове
579 0 0

Замислял ли си се за тишината,

защо е тиха,мрачна и студена?

Дали защото е различна,

или е със сълзи напоена?

 

За мрака мислил ли си тайно?

Защо е тъмен и зловещ.

Дали е страшен като ада,

или пак там ти дават свещ?

 

Живота ни когато угасва

дали се чувства тръпка, страх?

Или копнежа ти нараства

като "любовници пред грях".

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??