13.06.2006 г., 12:36 ч.

Въпроси 

  Поезия » Любовна
1116 0 7

ВЪПРОСИ

Ще мога ли да вярвам в тебе?

Със твоите очи да виждам аз?

И ти ще можеш ли да чувстваш, да долавяш

дори оттенъците в моя глас?

Ще можем ли да се докоснем

с изпълнени с любов ръце?

Ще можем ли със устни да си вземем
живот от другото сърце?

Ще мога ли на тебе да разчитам,

дори да съм далече от успеха?

Ще можеш ли и ти във мен да виждаш

убежище, опора и утеха?

Ще можем ли да се докоснем

с изпълнени с любов ръце?

Ще можем ли със устни да си вземем

живот от другото сърце?

Ще можем ли –

отговори!!!

19.10.1995г.

Свищов

© Калин Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??