ВЪПРОСИ
Ще мога ли да вярвам в тебе?
Със твоите очи да виждам аз?
И ти ще можеш ли да чувстваш, да долавяш
дори оттенъците в моя глас?
Ще можем ли да се докоснем
с изпълнени с любов ръце?
Ще можем ли със устни да си вземем
живот от другото сърце?
Ще мога ли на тебе да разчитам,
дори да съм далече от успеха?
Ще можеш ли и ти във мен да виждаш
убежище, опора и утеха?
Ще можем ли да се докоснем
с изпълнени с любов ръце?
Ще можем ли със устни да си вземем
живот от другото сърце?
Ще можем ли –
отговори!!!
19.10.1995г.
Свищов
© Калин Найденов All rights reserved.