18.06.2021 г., 7:51 ч.

Въпроси 

  Поезия » Хумористична
192 0 0

 

 

     Боже,защо не умея

     на два гласа да пея,

    пред "величията" да ставам

     и поклони да раздавам?

 

     С първите да съм във крак,

     после килнала калпак

     по течението да се нося,

     да не задавам въпроси.

 

     Но от баща си още знам,

     че по течението там

     само мъртвата риба се носи.

     Тя не задава въпроси

     не защото е няма,

     а защото живот в нея няма.

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??