Jun 18, 2021, 7:51 AM

Въпроси 

  Poetry » Humour
196 0 0

 

 

     Боже,защо не умея

     на два гласа да пея,

    пред "величията" да ставам

     и поклони да раздавам?

 

     С първите да съм във крак,

     после килнала калпак

     по течението да се нося,

     да не задавам въпроси.

 

     Но от баща си още знам,

     че по течението там

     само мъртвата риба се носи.

     Тя не задава въпроси

     не защото е няма,

     а защото живот в нея няма.

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??