9.07.2021 г., 0:29 ч.

Въпроси 

  Поезия » Философска, Строги форми
210 0 0

ВЪПРОСИ

 

„Кой

съм аз?

Тук защо

дойдох – и как?

Какво желая?...“ –

въпроси безброй

изричах с глас

отчаян

в плътен

мрак!

 

(Днес

зная –

вътре в мен

отговорът

нейде е стаен…)

„Къде е краят

на всеки плен?“ –

Гадая

сломен

и

 

все

далеч

е Раят –

чист и блажен!

С ума окаян

не ще разбера

нивга мира

тих, свещен –

зная

днес!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??