ВЪПРОСИ
„Кой
съм аз?
Тук защо
дойдох – и как?
Какво желая?...“ –
въпроси безброй
изричах с глас
отчаян
в плътен
мрак!
(Днес
зная –
вътре в мен
отговорът
нейде е стаен…)
„Къде е краят
на всеки плен?“ –
Гадая
сломен
и
все
далеч
е Раят –
чист и блажен!
С ума окаян
не ще разбера
нивга мира
тих, свещен –
зная
днес!
© Раммадан Л.К. All rights reserved.