18.03.2007 г., 20:34 ч.

Въпросите... 

  Поезия
484 0 5
Защо това желание да викам?
Защто е буцата в гърдите?
Защо по нанадолнището тичам,
защо ли ми се сливат дните?
Защо усещам че се губя?
Защо го няма оптимизма?
Защо не искам сутрин да се будя?
Защо престанах да съм реалист?
Защо от думите боли ме,
защо не мога истини да видя?
Защо все още ме учудват
лъжа и злоба, завист и обида?
Защо не искам да се примирявам?
Защо се мразя за това?
Защо въпросите задавам
все в шумната тълпа?

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??