1.08.2008 г., 13:57 ч.

Въпросно 

  Поезия » Философска
555 0 14
Някои... не вярвали на падащи звезди,
дали е... обещания гълъб на Ной?
Рожба на природата... казват, че били,
дали е... заблуден кораб във тайфун?
Някои... взели решения пред огледало,
дали е... откровение далеч от суета?
Имат ли, имат ли воля за победа,
дали е... струя от душата на звезда?
Някои... питаха ли за какво мечтая,
дали е... сливане на две звезди в една?
Не можете да ми помогнете... гадая
дали е... заразена от стихове (стихоплетства)
                                              любовта...


        

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??