7.05.2019 г., 23:21 ч.

Върнах се, за да ме видиш 

  Поезия » Любовна
279 0 0

Върнах се, а ти се обърна.

Погледнах те и ти погледна към мен.

Аз не бях сама, но ти беше сам.

Държах някой за ръка,

а ти държеше телефона. 

Когато ни видя изстръпна

от мисълта, че не съм сама. 

Аз, връщайки се в града и ти, 

обръщайки се да ме видиш - по погледите си разбрахме, че сме си простили. 

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??