19.03.2009 г., 2:53 ч.

Върнете! 

  Поезия
408 0 1

            ВЪРНЕТЕ!

 

За старост плодове събирах.

Сега са толкова горчиви.

Заспивам в нощите със страх-

мечтите ми дали са живи?

 

Ела! Остана ми нощта,

че всичко друго ми отнеха.

 Идва ми да изкрещя:

... Върнете старите доспехи.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??