ВЪРНЕТЕ!
За старост плодове събирах.
Сега са толкова горчиви.
Заспивам в нощите със страх-
мечтите ми дали са живи?
Ела! Остана ми нощта,
че всичко друго ми отнеха.
Идва ми да изкрещя:
... Върнете старите доспехи.
© Мимо Николов All rights reserved.