15.12.2010 г., 16:27 ч.

Върнете се, госпожице 

  Поезия » Пейзажна
514 0 0

Госпожице, защо тъжите?
Нима напускате ни в този ден
и място да освободите
за следващия феномен.

Сълзите избършете с лекота
и мислете за почивка дълга,
защото догодина с есента
отново красотата ви ще зърна.

Госпожице, сега отстъпете
на бялата приказна зима.
Но не забравяйте, помнете.
Върнете се - есен да има.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??