27.11.2008 г., 13:22 ч.

Върни се! 

  Поезия » Любовна
1050 0 4
 

Събудих се в зори, а теб те нямаше до мен.

Изчезнала е топлината заедно със  теб.

Избягала си някъде, далеч от всичко... 

 

Взела си със себе си живота ми дори!

А празно е сърцето ми без тебе, чуваш ли?!

Не знаеш как плаче моята любов сега!

Не знаеш как страдам, обгърнат в самота!

А празно е сърцето ми без тебе, чуваш ли?!

 

Навън, в студа, без теб ще изляза сам!

На вятъра ще кажа колко те обичам!

Моля се той да те открие нейде там!

И любовта ми да ти донесе с послание от мен...

 

„Върни се!

Чуваш ли, върни се!

Отново дай ми шанс да те обичам!

Върни се!

Чуваш ли, върни се!

Без теб  въздуха си аз не искам!

Без теб сърцето си не искам!

Без теб живота си дори не искам!

Без тебе нищо, нищо  няма смисъл!

Върни се..."

 

 

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??