4.01.2006 г., 0:59 ч.

Върни се! 

  Поезия
742 0 2

Вървя по улицата пуста

и чувствам странна празнота,

а преди време всичко беше

тъй красиво....

може би защото не вървях сама!

До мен вървеше ти

и всичко бе различно...

Как искам времето да върна

и ти отново да вървиш до мен,

да ти шептя в нощта нейните слова,

които толкова обичаше,

но ти замина,

уж за малко, а мина се вече година,

година от пустия ти гурбет!

Върни се! Без теб е студено в нощта,

а дните ми губят смисъл.

Върни се! С пари не се живее!

Върни се! Стопли отново премръзналото ми сърце!

Ако ме ОБИЧАШ,  просто се върни!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Остави човека да изкара парички де,стига си му давала зор да се връща ...?????? Няма що , много смещно !!
  • Остави човека да изкара парички де,стига си му давала зор да се връща
Предложения
: ??:??