20.12.2007 г., 21:24 ч.

Върни се пак при мен 

  Поезия
1046 0 2
Искаш ме ти,
искам те и аз...
но тя стои между нас.
Тя не вижда моите сълзи
и когато те целува
потъпква моите надежди...
Кажи ми само,
че ме искаш пак,
искаш всичко между нас
и при теб ще се върна аз!

Коледа е пак сега,
но тъжна е моята душа...
Зарадвай ме ти
и пак при мен се върни.
Повярвай отново в нас
и при теб ще се върна и аз.
Моя коледен подарък ти бъди
и всичките ми мечти сбъдни...
Кажи ми, че ме искаш ти
ела и ме прегърни, както преди
и отново ще бъдем само аз и ти!
Върни се ти при мен
в този прекрасен коледен ден!!!...



© Мария Стойкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Друго не мога да ти пожелая, освен това, той да се върне!
    Наистина прекрасно! Браво!
  • Прекрасен стих, копнежен...много ми хареса!!!
    Нека бъдеш обичана!!!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??