31.08.2007 г., 11:41 ч.

Върви 

  Поезия
563 0 2
Казваш, че си тръгваш.
Давай! Върви!
Но защо се обръщаш?
Нима си прости?
След толкова обиди
отново искаш ме ти?
Достатъчно ме нарани!
Не мислиш ли?!
Обичах те, копнях,
а с мен ти се подигра!
Защо се връщаш сега?
Не искам пак тази лъжа!
В която бяхме аз и ти
в жестоки игри преплетени!
Мога да прощавам,
но никога не забравям!
Ясно ли е вече?
Изчезни надалече!!!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??