29.03.2017 г., 9:50 ч.

Върви 

  Поезия » Любовна
951 2 3

Върви смело ти напред,
не мисли за минали моменти.
Върви, там всичко е наред.
Не влагай в мене сантименти.

 

Назад не гледай, няма нищо там.
Сърце разбито, болка и тъга.
Недей, а тръгвай, правилно е, знам,
да се справям мога и сама.

 

По своя път ти днес тръгни.
Осеян със безброй моменти нови.
По пътя си за мене не тъжи,
чакат те безброй лъжи, любови.

 

Не сещай се дори и миг за мене.
И аз ще се опитам туй да сторя.
По-лесно всичко е след време,
вярвай ми, на теб говоря.

 

Довиждане. Тръгвай най-накрая.
Всъщност сбогом, извинявай.
Тя някъде те чака, зная,
моята любов на нея давай.

© Албена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви! Радвам се, че най-накрая някой оценява творчеството ми.
  • На мен също много ми хареса! Когато любовта е истинска, сърцето продължава да обича дори и след раздялата. Поздравления!
  • Влюбеното сърце, макар и разбито, е щедро. Поздравления за стихото, Албена!
Предложения
: ??:??