Върви смело ти напред,
не мисли за минали моменти.
Върви, там всичко е наред.
Не влагай в мене сантименти.
Назад не гледай, няма нищо там.
Сърце разбито, болка и тъга.
Недей, а тръгвай, правилно е, знам,
да се справям мога и сама.
По своя път ти днес тръгни.
Осеян със безброй моменти нови.
По пътя си за мене не тъжи,
чакат те безброй лъжи, любови.
Не сещай се дори и миг за мене.
И аз ще се опитам туй да сторя.
По-лесно всичко е след време,
вярвай ми, на теб говоря.
Довиждане. Тръгвай най-накрая.
Всъщност сбогом, извинявай.
Тя някъде те чака, зная,
моята любов на нея давай.
© Албена Георгиева All rights reserved.