28.03.2008 г., 17:35 ч.

Върви 

  Поезия » Любовна
819 0 2
Върви. Не казвай "не", а просто тръгвай!
Защото вече няма смисъл във това.

Върви. Ще чуя много думи - искрени,
                                                  много и лъжи.
Ще боли. О, да! Определено ще боли!
Ала болката е само миг, дъх, чувство...
                                      нещо мигновено.
Споменът, споменът остава.

Върви. Ще минат дни.
След време ще спре да боли.
Но във сърцето си ще имам дупка -
                дълбока, колкото морето и
                черна като тази нощ...

Върви. Не искам нищо. Искам само да си тръгнеш.
   Искам да не чувам стъпките ти около себе си,
    искам да не виждам сълзите ти,
                   искам просто да те няма...

 

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много добро наистина, но мисля че трябва да избереш малко по силно заглавие, това си е мое напълно не професионално мнение. Иначе е страхотно
  • тъжно...много тъжно...!!!
    Понякога става и така...любовта носи радост и сълзи...
    с обич, Елица... желая слънце в душата ти.
Предложения
: ??:??