20.01.2018 г., 20:19 ч.

Върви напред 

  Поезия » Гражданска
295 0 2

Върви напред

Върви напред, когато те подхвърля живота.
Върви напред, когато ти отнемат радостта,
когато ти рухват мечтите.
Продължавай, защото вчера го няма вече,
а днес деня те чака.
Радвай се, мисли и мечтай,
усмихвай се, смехът е слънце.
Смехът прогонва мрака.
Вярвай на очи, които се радват за тебе.
Помни любовта. 
Отминавай болката безмълвно.
Вглеждай се в малката светлина,
от голямата се ослепява.
Радвай се на сърце, което те обича.
Радвай се, ти имаш себе си!
Съхрани дъжда, който вали в сърцето ти.
Да те окъпва радост, че си обичал.
Върви само напред.
Да, обичай и вярвай, 
мечтай!

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??