3.06.2008 г., 10:27 ч.

Върви си 

  Поезия
853 0 1

Защо сърцето ми за теб трепти?

Защо си още в моите мечти?

Защо, след като всичко бе лъжа?

Една малка игра на мъжа.

Върви си, моля те!

Напусни ума ми, мислите, мечтите ми.

Изчезни в нищото, изчезни от живота ми.

Стига ме кара да страдам.

Не, не мога повече, съжалявам.

Защо все за устните ти копнея?

Още и още искам от тях да налея.

Върви си, моля те!

Не искам повече за теб да мисля!

Но не мога, опитвам се, но не мога.

Върви си, моля те!

Без теб животът ми е лед,

но по-добре така, отколкото да се убода и на този плет.

Върви си, моля те!

Все по-силно сърцето ми тупти,

защото ти си още в моите мечти.

Не мога повече така,

Искам те, но по-добре да съм сама.

Върви си, моля те!

Крещя в тъмното сега.

Искам те, но ти ме изигра!

Не мога повече така!

Върви си, моля те!…



© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??