24.05.2015 г., 10:23 ч.

Върви Си 

  Поезия » Друга
658 0 0

Върви Си

 

Върви си в твойта градина,
при твоите приятели безлични.
Не тъпчи върху мойта крепост
с думите ти така цинични.

Върви си в твойто бунище,
там където оставил си съвсета.
Не убивай мойта райска градина.
Омразата ти горчива аз не искам.

Върви си и нивга се не връщай,
щом не харесваш моя топъл рай.
Остави сърцето мое да е цяло,
щом не искаш от обичта ми жива.

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??