17.03.2016 г., 23:17 ч.

Върви си 

  Поезия » Любовна
321 1 0

Залостих вратата на сърцето си за теб.

И спомените ни зарових вън на двора.

Запалих всяка дума казана от теб.

И вече името ти аз не помня.

Не се опитвай да се връщаш в моя сън.

За теб стени от тръни изградих си.

И онзи океан ей там отвън - 

от сълзите ми направен е. (Пийни си!)

И недей да чакаш вече думи и слова.

Аз нямам повече какво да кажа.

Обичах те! Сега е късно за това,

така че, моля те, върви си. 

 

Християна Рачева

 

 

© Християна Рачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??