11.04.2008 г., 23:59 ч.

Вървя напред 

  Поезия
887 0 5

Грях ли съм направила
или съм повярвала?!
Жестоко блъскане
на моята природа.
Родена съм да вярвам
и да мога!
Задъхана препускам,
без да спра във зноя.
И глътката вода от гьола
е с писък на отрова.
Животът ми враждува
със фалша на покоя!
Вървя напред,
завинаги покорна
на своята природа!

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??