5.12.2010 г., 21:21 ч.

Вървя, трептя, летя... Седя, стоя, не спя... 

  Поезия » Философска
1007 0 3
Вървя  и пак вървя, Трептя и пак трептя, Летя и пак летя,
седя и пак седя стоя и пак стоя, не спя и пак не спя,
вървя, за да седя трептя, за да стоя летя, за да не спя
и седя, за да вървя. и стоя, за да трептя. и не спя, за да летя.
     
Ако вървя, ще пак седя Ако трептя, ще пак стоя Ако летя, ще пак летя
и ако седя, ще пак вървя и ако стоя, ще пак трептя и ако не спя, ще пак не спя
и ако вървя, не ще седя и ако трептя, не ще стоя и ако летя, не ще не спя
и ако седя, не ще вървя. и ако стоя, не ще трептя. и ако не спя, не ще летя.
     
Вървя или пак седя, Трептя или пак стоя, Летя или пак не спя,
седя или пак вървя, стоя или пак трептя, не спя или пак летя,
вървя за да пак вървя трептя, за да пак трептя летя, за да пак летя
и седя, за да пак седя. и стоя, за да пак стоя. и не спя, за да пак не спя.
     
Ако си вървя, ще си вървя, Ако си трептя, ще си трептя, Ако си летя, ще си летя,
ако си седя, ще си седя, ако си стоя, ще си стоя, ако си не спя, ще си не спя,
но щом вървя, не си седя но щом трептя, не си стоя но щом ле тя, не си не спя
и щом  седя, не си вървя . и щом стоя, не си трептя. и щом не спя, не си летя.

© Михаил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??