29.06.2007 г., 13:06 ч.

Вътре в мен 

  Поезия
721 0 9
Отвън изглеждам безразлична,
а вътре в мен кипи живот:
въпроси в мисълта ми тичат,
тревоги във сърцето бдят,
в ръцете ми трепери нежност,
в очите раждат се сълзи,
по устните усмивки тлеят...
а смях пък щом ме озари,
разпръсвам се във цветен хаос
по шепите на радостта.
И всичко в мене е подарък
за празника на младостта.

Отвън изглеждам безразлична,
но вътре в мен кипи живот...
Човекът на света прилича -
докрай не спира своя ход.

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??