8.06.2024 г., 19:56 ч.

Вътрешен навигатор! 

  Поезия » Друга
365 0 0

Аз болезнено усещах, че на "никъде" не отивам,
дори наляво и дясно, да се опитвах да завивам?!

Преследвайки целта си,постепенно изгубвах ориентация,
всяка отсечка... ме водеше до една неточна "дестинация"!?

 

Вътрешният ми навигатор... той ме заблуди тотално,
дойде момент,когато всичко ми беше тъй банално!
Този омагьосан кръг стана част от мен... и безпомощно се въртях,
Обгърнах заблуда и реалитет, и точно там реших... просто спрях!?

 

8.06.2024-Виена

 

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??