3.07.2007 г., 11:59 ч.

Във мен живеят ... 

  Поезия
550 0 3



Във мен живеят малко момиче

и стара побеляла жена.

Момичето прави беля след беля,

а старицата й се кара за всичко.

Трябва да изгоня едната.


А коя ли ще избера?...

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??