14.02.2019 г., 8:43 ч.

Във вечността 

  Поезия » Любовна
358 0 0

Слънце тук, слънце там,

а аз вечно съм си сам,

кога ли и мен слънце ще ме огрее,

така че моето сърце от радост да полудее...

Така че и мен някоя да ме топли,

не с тяло, а с душата да ме стопли...

Кога ли ще дойде този ден,

в който ще има сърце и за мен...

Може би за това цял живот копнея,

с думи мили на някоя нежна душа да попея,

знам какво мога и какво не умея,

но искам във вечността да бъда с нея...

Е.П.

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??