8.03.2020 г., 23:16 ч.

Във времето 

  Поезия » Любовна
432 2 2

На вън вали и далеч си ти,
в прегръдката ти топла да се скрия,
от дъжда суров да се прикрия,
с любовта ти нежна,нека се пропия.

 

Реалността мигом да забравя,
щом твоята ръка я хвана,
стой до мен поне за ден
и заедно в ритъма на музиката да се потопим,

 

дансинга да оглавим.
Очите свои затвори
и силно мен ме прегърни, 
във времето ни забави.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??