Неусетно сменят се сезоните!
Годините летят към своя пад...
И ходът на времето забързано
напред те тика все на пред.
И виждаш как в косите сиви
във вените ти друга кръв тече.
По умен си... Но силата я няма?
Незнайно как но някъде се скри.
Сега опитваш се и бориш
да кажеш хиляди неща...
Да чуят хората че има!
Не вълшебна но хубава страна
в която не парите дават радост!?
Усмивката ти тя дарява
радост на света!!!
© Ангел Всички права запазени