1.12.2011 г., 9:43 ч.

Във всеки дъх ще зная че си ти 

  Поезия » Любовна
640 0 3

Отмивам аромата на деня,

по навик пак присядам на дивана,

в ъглите ми наднича самота

и с тишина снагата е обляна.

 

Запалените свещи миг рисуват

и в огъня им виждам ти очите,

как нежно във нощта със мен танцуваш

и ласките ти сещам в мене скрити.

 

Ухаеш на разцъфналия люляк,

окъпан от нестихващия дъжд.

Свещта угасна... всичко се разбули -

очите избледняха изведнъж...

 

Изпращам ти целувки по луната

и нежност по заспалите звезди

с вълшебен танц посрещам тъмнината -

във всеки дъх ще зная, че си ти!

 

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??