22.04.2017 г., 22:37 ч.

Във всяка сълза има разбито сърце 

  Поезия
253 1 3

Песента, повеят отвя,
някъде сред вълни...
Там я очаква любовта,
с разбито сърце и сълза.

В моите очи има вяра,
но ти се просълзи...
и клоните разбули,
защото те боли.

Във всяка сълза
има разбито сърце.
Не проклинай любовта,
защото е в нашето сърце.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??