17.04.2023 г., 14:19 ч.  

Въздиша 

  Поезия
106 0 0

небето

въздиша

 

с усмивка

детѝша -

 

че него

с хвърчило

 

дете

е

пленило

 

......................

 

въздиша

небето -

 

от обич

обзето -

 

че него

с хвърчило

 

дете

е

спасило

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??