10.02.2011 г., 19:40 ч.

Въздишка 

  Поезия » Философска
531 0 14

 

 

 

 

          В Ъ З Д И Ш К А

 

 

Докосне ли небесният ти дъх

пространството, в което няма спомен,

ще си качил последния си връх

и сам ще бъдеш в космоса огромен.

 

И твоята душа - обрулен лист -

ще се отрони в шепите всевишни.

Животът - виртуозен пианист -

завършва винаги с една въздишка.

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??