11.06.2016 г., 15:22 ч.

...Споделена въздишка... 

  Поезия » Любовна
307 0 2

...Споделена въздишка...

 

Докоснати погледи,

споделена въздишка,

да усетя дъха ти,

душата си в твоята...;

Житейска милувка...

трептящи сълзите ни,
преплетени в една посока 

осмислящи животите ни...:

Отразява ме, любими 

твоята детска усмивка

радостта е тя в сърцето

ела пак да помилвам

тази наша прегръдка...;

Свързани съдбите ни

несломимо и неразделно 

неутолими са устните ни

следвани винаги

от ментов аромат

и завладяващ цвят от рози...;

***

Целувките и са тези

които ще ни помнят

любовта без смърт

и без амнезия, която

никога не ще забравим...!

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря...!
  • Толкова е завладяващо и истинско, че все едно виждам тази въздишка и мога да усетя поне малко от тези чувства...
    Пишеш невероятно...! И изпитваш живота по този начин...това си личи, когато човек твори или прави, каквото и да e. Поздравления, Кали!
Предложения
: ??:??