...Споделена въздишка...
Докоснати погледи,
споделена въздишка,
да усетя дъха ти,
душата си в твоята...;
Житейска милувка...
трептящи сълзите ни,
преплетени в една посока
осмислящи животите ни...:
Отразява ме, любими
твоята детска усмивка
радостта е тя в сърцето
ела пак да помилвам
тази наша прегръдка...;
Свързани съдбите ни
несломимо и неразделно
неутолими са устните ни
следвани винаги
от ментов аромат
и завладяващ цвят от рози...;
***
Целувките и са тези
които ще ни помнят
любовта без смърт
и без амнезия, която
никога не ще забравим...!
© Лили Вълчева All rights reserved.