26.11.2015 г., 22:54 ч.

Въздухът е един 

  Поезия » Друга
491 0 3

Въздухът е един

Време е за нови сетива- цяло сме...
Време е за общ вътрешен апокалипсис…
Ще ме посочиш с пръст заради тази дума, знам…
А тя е- разкриване, смъкване на завесата и откровение…
Въздухът е нагорещен вулкан…
Единното енергийно поле- лава…
Нагорещили сме го сами…
Защото ТО сме НИЕ…
И неистово крещи да го видим, акцептираме…
Продължаваме да се инатим, че въздухът не е един…
Да играем на страхове и сенки…
Да изхвърляме в пространството черен дим…
Да си причиняваме болки …
С необратими последствия...
Каквото творим, това имаме…
Защото…
Въздухът…
Въздухът е един…

© Лили Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви! Sunny, защото не сме развили сетивото си за Цялото, усещането, че всички и всичко пренадлежим към ЕНО ЦЯЛО. Светлослучвания на всички!
  • Поздравления Лили. Идеално се е получило!
  • Поздрав Да, да въздухът е един!
Предложения
: ??:??