11.03.2007 г., 18:54 ч.

Въздъхна чашата със вино 

  Поезия
764 0 34
Въздъхна чашата със вино,
с кристален звън сърцето оживя.
Докосна с трепет две горещи устни
и капчици от кръв проля.

Отсреща други устни влажни,
приканиха я за целувка.
Копнее виното във нея,
за палещата им милувка.

Въздъхна чашата кристално.
Рубинен еликсир в сърцето и запя.
Прегърнаха я две ръце със нежност.
И се дариха с щастие в нощта.


© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??