19.04.2020 г., 19:43 ч.

Възкресение 

  Поезия
305 0 0

Празничен камбанен звън
в нощта ехти.
Чудо случило се- като в сън,
Възкресение ни навести!

Вълшебно време-
хора радостни, сплотени
с надежда в душата
отварят своето сърце за светлината.

Със семейства и приятели добри,
у дома магията се прероди.
А децата с грейнали лица
очакват да се сборят с пъстрите яйца.

-Христос Воскресе!- казваме си всички с усмивка на уста.
Нека здраве, щастие, късмет, любов да властват на света!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??