11.11.2007 г., 18:26 ч.

Възкръснал сън 

  Поезия » Любовна
608 0 12


„Невъзможна любов най-силно боли...”

 

Ще дойдеш... във възкръснал сън,

с горещи тръпнещи ръце -

дали студено ще е вън...

и посивяло от мъглите...

безизразни... очите.

 

Или дали... чрез слънчеви лъчи

отново огън ще се разгори...

В огнището, където със съчките

любими за сърцето, вярващо

разпалвам искрено...

ефирната си... същност.

Разравям тихата душа

и жертвено принасям я на клада...

Възкръсващо... неутолимо.

 

Ще дойда... в лято закъсняло

да ти пошепна, че всичко

в съня ни е само начало на

нашия възкръснал блян...

което наяве... мълвим...

 

10.11.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??