Пълнолуние бди над града.
Портокалова, свети луната.
Разточително ярка бразда
се простира нашир по водата.
Преповтарям магичен куплет,
любовта му притегля звездата.
Заклинание и амулет
удвояват мощта на словата.
Както младият месец расте,
тъй сърцето му мен да милее.
Обновен към дома си пое,
огън търси и ласки копнее.
© Светличка Всички права запазени