18.03.2020 г., 10:12 ч.  

Възможна любов 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
900 0 0

Бих искал да можем

със теб да вървим

от тук до края на дните!
Желание имам, но нямам сърце!
Уви, то навек е пленено!

Ще бъда щастлив и  малко поне
 от твоето време да имам!
Прегръдка, целувка и разговор в мрака.
Ех, непомерни мечти!
 

Този стих е за теб,

невъзможна моя любов!

Хайде, ела! Нека бъде сега

наша

  възможна любов!

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??