10.06.2007 г., 9:47 ч.

Възраждане 

  Поезия
499 0 5
 

Възраждане


Не спирай да ми светиш, мило слънце.

Обливай ме със животворния си смях.

Във мен покълва скътаното зрънце

и аз не съм това, което вече бях.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??