31.12.2010 г., 9:19 ч.

Възвисяване 

  Поезия » Философска
1049 0 34

Докосната

 от мъдрото спокойствие,

с потрепваща

 под лифта тишина,

аз не усещам себе си сама.

О, чудо,

велик е Бог –

за миг вселява красота

 в човешката душа,

 размисля горди дървеса

 и възвисява с белота,

 със свежестта

 тъй крехка на снега!

Докосната

 от чудната искра

 най-после дишам леко

 и сякаш ставам по-добра.

О, Господи,

тъй хубав е света!

 

 

            С това стихотворение поздравявам всички Откровенци с настъпването на Новата 2011 Година! Желая да почувствате щастие и духовно възвисяване, да почувствате Божията красота!

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??