Докосната
от мъдрото спокойствие,
с потрепваща
под лифта тишина,
аз не усещам себе си сама.
О, чудо,
велик е Бог –
за миг вселява красота
в човешката душа,
размисля горди дървеса
и възвисява с белота,
със свежестта
тъй крехка на снега!
Докосната
от чудната искра
най-после дишам леко
и сякаш ставам по-добра.
О, Господи,
тъй хубав е света!
С това стихотворение поздравявам всички Откровенци с настъпването на Новата 2011 Година! Желая да почувствате щастие и духовно възвисяване, да почувствате Божията красота!
© Росица Танчева Все права защищены