Душата ми е сломена птица,
в опита си да полети с прекършени криле.
Питах за истината.
Отвърна глупостта.
Търсих любовта.
Намерих празнота.
Исках справедливост.
Получих хорската низост.
Мечтаех за красота.
Реалността бе с потресаваща грозота.
Видях света
в неговите сто лица.
Умрях,
за да се родя.
Бог
ми позволи
да избера
да съм сама
или
с тях живота си да споделя.
Кой път да избера?
Ха-ха-ха...
© Дафинка Всички права запазени