Загуби ме, без да ме имаш.
Аз не искам твоята душа.
Болка с думи причиняваш.
Любов не съм и не греша.
Усмихвам ти се, но насила.
Да можех само да ти обясня.
Изпитваш женската ми воля.
Сълза е отговора ми, сълзя …
Едва ли ще ме разбереш.
Ликуваш днес че си успял.
Единствен себе си лъжеш.
Сън е, непробудно си заспал.
Настъпи време да ме пуснеш.
Отвори очите, спри играта.
Тръгвам, няма да ме върнеш.
Изтрий ме, забрави мечтата.
(а)
© Анета Саманлиева Всички права запазени
Поздрав и усмивка за теб.