6.09.2021 г., 20:01 ч.

x.x.x 

  Поезия » Свободен стих
335 0 2

полюлей ме

на мечти,

но ме дръж

да не падна.

© Нели Райн Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите »

35 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??